22 januari 2022

Aan alle Stedumers,

Zaterdag 10 januari wordt u van harte uitgenodigd bij het Nieuwjaarsconcert van Dorpsbelangen en Jehova Nissi, in de Gereformeerde kerk van Stedum aan de Bedumerweg. Onder leiding van gastdirigent Simon Kuipers zal Jehova Nissi u tracteren op een aantal soepel in het gehoor liggende muziekstukken. Een van de muzikanten, Tonny Slager en zijn vrouw, zijn ook erg goed in het verzorgen van hapjes.

Zo wordt u cultureel en fysiek uitstekend verzorgd, en dat geldt ook voor de kinderen. Voor hen is er ook gedacht aan een tractatie, en als u gezellig aan de nazit begint kunnen zij gaan sjoelen. En traditiegetrouw helpen er ook altijd een aantal kinderen met het met slagroom volspuiten van Nieuwjaarsrolletjes, maar ook in de bediening en zelfs met de afwas.

Na het (niet te lange) concert is er volop gelegenheid bij te praten, in een gezellig versierd Trefpunt.

De koffie is klaar om 19.30 uur in het Trefpunt, het concert begint plm. 20.15 in de kerk. Na afloop (tegen 21.00 uur) toosten we gezamenlijk met het bestuur van Dorpsbelangen en de muzikanten van Jehova Nissi op het pas begonnen jaar 2009. Wij rekenen op uw komst.

namens de Activiteitencommissie van Dorpsbelangen,

 

Karen Hemmen, Anneke Wiersema, Lies Oldenhof en Martin Zijlema

www.stedum.com

Geef een antwoord