19 augustus 2022

Alcomobilisten aangehouden

Een 22-jarige man uit Appingedam is woensdagavond door de politie gecontroleerd op de Ploeg in Delfzijl. De automobilist had te diep in het glaasje gekeken. De man bleek na een onderzoek ruim 1,5 promille alcohol in zijn bloed had. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs

 De bestuurder was de politie opgevallen omdat hij bij een alcoholcontrole bij het zien van de politie plots zijn voertuig keerden nog voordat hij gecontroleerd kon worden.

Een 57-jarige man uit Delfzijl liep eveneens tegen de lamp. De man werd gecontroleerd op de Hogelandsterweg en bleek na onderzoek 1,1 promille alcohol in zijn bloed te hebben. De politie heeft tegen beide bestuurders proces-verbaal opgemaakt. In een uur tijd werden vijf bestuurders betrapt die te veel alcohol hadden gedronken. Het alcoholpromillage lag tussen ruim 0,3 en 1,55. Deze laatste bestuurder bleek ook nog eens zonder rijbewijs te rijden. Tegen de bestuurders wordt proces-verbaal opgemaakt. Bij Appingedam op de Fam. Bronsweg werd een bestuurder betrapt met ruim 1,65 promille alcohol. Ook deze bestuurder reed zonder rijbewijs. Bij het station van Appingedam werden ’s nachts slechts enkele personen gecontroleerd. Zij bleken wel alles goed voor elkaar te hebben. Bij de alcoholcontroles werden 631 blaastesten afgenomen.

Persberichten politie.nl

Geef een antwoord