27 januari 2022

Autocross Lellens afgelast!

Helaas moeten wij jullie vertellen dat de cross van 4 september is afgelast, wij hebben de afgelopen periode zo veel regen gehad dat het nu nog onmogelijk is om het gewas dat nu nog op het land staat eraf te krijgen en tijdig droog te krijgen. En al zou dat mogelijk zijn geweest dan was het nog de vraag geweest of de ondergrond droog genoeg zou zijn om fatsoenlijk het land op te komen en laat staan eraf na een dagje cross.

Lellens is een harde kleibaan maar met het weer van de afgelopen periode is het daardoor zo nat dat het niet tijdig hard genoeg zal zijn om een mooie snelle baan te hebben. Daarom is het besluit gevallen om de komende wedstrijd af te lasten en onze aandacht te richten op 25 september in Lellens dan is het gewas tijdig van het land en kunnen we ruim van te voren de baan klaarmaken voor onze laatste cross van het seizoen. Alle inschrijvingen van 4 september zullen wij automatisch doorschuiven naar 25 september.
25 september zal een drukke en gezellige en hopelijk een hele mooie dag worden voor ons en natuurlijk ook voor jullie als coureur.

NNCRO

Geef een antwoord