22 januari 2022

BEDANKT

Na vier dagen plezier op het speelweekterrein is de circusspeelweek afgesloten met een groot vuur. De vrijwilligers werd na het vuur een hapje en een drankje aangeboden en daarmee was speelweek 2009 ten einde.
We bedanken alle sponsors (zie speelweekjournaal op stedum.com), vrijwilligers en kinderen voor het doen slagen van deze speelweek.

Op de meest uiteenlopende manieren heeft iedereen geweldig meegewerkt. We denken hierbij o.a. aan het beschikbaar stellen van het terrein, het maken van de vlag, het brengen van plastic, buizen, pallets, zand, het filmen en fotograferen, het verzorgen van muziek en geluid, het coördineren van een dag, het leiden van een groep en het verzorgen van de catering.

Het was voor ons vier dagen lang feest en we hopen dat ook de kinderen dat hebben ervaren. Voor het eerst sinds jaren hebben de kinderen zelfs een overnachting meegemaakt op het speelweekterrein.

Wij hebben met veel plezier deze speelweek georganiseerd en daar hebben alle vrijwilligers en vooral de kinderen aan meegewerkt. BEDANKT

Johan Brokken
Corry Verduijn
Ineke van Zanten 

www.stedum.com

Geef een antwoord