22 januari 2022

De stekker is er uit en de website is gestopt.

Welkom op de nieuwe site van Stedum.com en ook op de nieuwe webserver. Wij willen u nog jaren van dienst zijn! Daarom hebben wij besloten het op deze manier te doen om toch ook een schrikreactie te ontlokken.
Nog even een korte uitleg van de tekst die er stond: “de stekker uit de server te halen en stoppen met deze website.” Klopt helemaal.
De stekker is ook echt uit de oude webserver en ja dan stopt de site automatisch ook. Maar wat er niet instond is dat we een nieuwe server met site hebben gebouwd.

Wij willen in ieder geval iedereen wel bedanken voor de warme reacties die we hebben gehad en dat het uit die reacties blijkt dat we er niet mee mogen stoppen. Verder willen we er niet teveel op terug kijken laten we maar vooruit kijken naar de nieuwe site. Op de nieuwe website waar de afgelopen maanden hard aan is gewerkt zitten vele nieuwe dingen.

Allereerst hebben we een nieuw fotoalbum. Deze is nu ingedeeld per jaar zodat u makkelijker kan zien waar en wanneer wat te doen was en zo vind u de foto`s ook makkelijker terug. Ook hebben we de mogelijkheid toegevoegd om de tekst te kunnen vergroten. Dit is voor de minder visuele mensen een grote uitkomst. Die mogen nu ook verder bij het scherm weg zitten.
Voor de uurtjes dat u zich verveeld hebben we er ook een aantal nieuwe spelletjes opgezet en gaan we gewoon door met de foto van de maand.
Verder hopen we dat u ons nog meer agenda punten (Die trouwens als er iets te doen is op de dag duidelijk naar voren komen) en nieuws aanlevert want u heeft zelf ook vast om u heen vernomen dat Stedum ondertussen niet meer zonder website kan.
Donateurs en financiële steun blijven altijd welkom als u een bijdrage wil leveren aan de stichting Stedum.com stuur dan een e-mail naar info@stedum.com en dan nemen wij contact met u op.
Hopende u niet in uw vertrouwen hebben geschonden.
Wensen wij u veel kijk plezier op
www.stedum.com
Wim,
Luit,
Ronald.

www.stedum.com

Geef een antwoord