19 mei 2022

De Struners strunen door Stedum een groot succes!


De Struners Actie om de clubkas aan te vullen met de “lege flessen ophaal actie” en met “heitjes voor een karweitje” waren een groot succes. Iedereen die heeft bijgedragen ontzettend bedankt! En we hadden het erg ook erg druk mee! We hebben niet alles kunnen doen. Maar dit voorjaar komen we terug! De ‘heitje-voor-een-karweitje’ karweitjes doen vonden de Struners erg leuk en het werd ook door de Stedumers erg gewaardeerd.

We willen wel eens vaker komen bladeren vegen of de hond uitlaten, ramen wassen, papier weg brengen, onkruid wieden of gras maaien… We sparen onder andere voor een tent en dingen die nodig zijn, zodat de Struners in Stedum steeds meer een echte scouting wordt.  En kunnen we als alles meezit, volgend jaar op kamp!

Wil jij nu ook op scouting? Dan ben je natuurlijk van harte welkom. Geef je op bij Ellen Gommers, Georg Dekkinga (tel. 850732) of Helma Mulder, of stuur een mail naar; scoutingstedum@gmail.com 

Volgend jaar gaan we natuurlijk door! De Struners beginnen weer op zaterdag 16 januari, daarna iedere twee weken behalve in de meivakantie. De data voor het komende halfjaar zijn 16-1; 30-1; 13-2; 27-2; 13-3; 27-3; 10-4; 24-4; 22-5; 5-6; 19-6; 3-7. Deelname 2 euro per keer.

Het begint om 13.30 uur bij het Klokkepad gebouw en het eindigt op zaterdagmiddag om 16.30 uur.

We hebben twee groepen; de Esta’s voor kinderen van 7 tot 11 jaar, de Scouts voor kinderen vanaf 11 tot 14 jaar.

Kijk voor meer informatie op ons blog: http://scoutingstedum.blogspot.com

Namens de leiding van de Struners hele fijne kerstdagen en een goed nieuwjaar.

www.stedum.com

Geef een antwoord