24 september 2022

Erwin de Vries nu ook in Stedum wereldberoemd


Dorpsbelangen Stedum had vrijdagavond 3 april een schot in de roos. De activiteitencommissie van Dorpsbelangen had bedacht dat een opreden van Erwin de Vries een mooi cadeau aan het dorp zou zijn, vanwege het nog te vieren 40-jarig jubileum van Dorpsbelangen. Met ruim 100 toehoorders zat het Hervormd Centrum vol en uit de reacties na afloop bleek dat het ook echt als een cadeau werd ervaren. Aandachtig luisteren was de hele avond geen enkel probleem, ook al kon er met de cabaretachtige intermezzo’s ook heel veel worden gelachen.

Erwin staat bekend om het betrekken van de zaal. Dat maakte hij in Stedum weer helemaal waar,  tot aan het omhelzen van een nieuwe “moekelaif” toe. Dat Erwin daarvoor over de tafels moest klimmen was hem niet te dol en “moekelaif” genoot ervan.

Na afloop stond men in de rij voor de nieuwe CD “Dichter in mie”, en ook Erwin stelde voor met collega-muzikanten Christof en Bruno nog maar een keertje terug te komen. Hoewel Erwin de Vries al een heel bekende naam is waren er veel nieuwe luisteraars, die onder de indruk waren van dit live optreden. . Erwin heeft er in Stedum 100 fans bij en Dorpsbelangen kan met zekerheid op haar jaarvergadering van 8 mei de positieve reacties in ontvangst nemen.

Klik hier voor meer foto`s

www.stedum.com

Geef een antwoord