24 september 2021

Fc Knudde & Bouwbedrijf Hofman winnaars stratenvolleybal


Van 24 t/m 28oktober jl. werd het jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi georganiseerd door de stratenvolleybalcommissie van Internos. Er deden in totaal 13 teams mee, waarvan 5 jeugdteams.

De jeugd speelde een halve competitie, waarna er op de finale-avond om de prijzen werd gestreden, net als bij de poule-wedstrijden werd er op tijd gespeeld (1 keer 12.5 minuut).

De einduitslag is als volgt:
1. Fc Knudde, 2. Rainbow, 3. Griezelig maar goed, 4. Dark side of Stedum en 5. De Players.
De Players kregen een heerlijke taart die samen met de coach en supporters opgegeten werd en de laatste plaats waren ze al snel vergeten. Bij de senioren werden de teams over 2 poules verdeeld en in deze poules ging het om de eerste 2 plaatsen. In poule A is Beide Handjes als 1e geëindigd en Triezenbergstraat als 2e. In poule B zijn Bouwbedrijf Hofman resp. Borglanden als 1e en 2e geëindigd. Hierdoor war er een historisch dieptepunt voor Cracks & Crucks, zij speelden voor het eerst in ongeveer 20 jaar niet op de vrijdagavond. Op de vrijdagavond werd om de plekken voor de finale gestreden, deze wedstrijden werden op tijd gespeeld (2 keer 10 minuten). De eerste wedstrijd ging tussen Beide Handjes en Borglanden. Deze werd gewonnen door Borglanden met een eindstand van 2-0, met de setstanden 12-21 en 13-24. De 2e halve finale ging tussen Triezenbergstraat en Bouwbedrijf Hofman. In deze wedstrijd werden beide sets door Bouwbedrijf Hofman gewonnen, met de setstanden 20-15 en 17-14.
De wedstijden om te bepalen wie er 1, 2 of 3 was geworden werden op punten gespeeld. In de troostfinale, spelen om de 3e plaats, kwam geen winnaar. De eerste set werd met 25-20 door Triezenbergstraat gewonnen en de 2e set werd met exact dezelfde setstanden door Beide Handjes gewonnen. Hierdoor zijn dit jaar beide teams op de 3e plaats geëindigd. De finale tussen Borglanden en Bouwbedrijf Hofman werd gewonnen met 2-0 door bouwbedrijf Hofman. De setstanden waren 25-22 en 25-16.

De einduitslag is als volgt:
1. Bouwbedrijf Hofman, 2. Borglanden, 3. Beide Handjes en Triezenbergstraat, 5, Cracks & Crucks 6. Kopstraat, 7. Bedumerweg, en 8. Jeugd van Tegenwoordig.
Ook bij de volwassen was er een taart als aanmoedigingsprijs, deze werd gewonnen door Jeugd van Tegenwoordig. De taarten zijn aangeboden door Kapsalon Brenda en Bouwbedrijf Hofman. De jeugd kreeg een attentie in de vorm van een schrijfblokje met een pen en de volwassen kregen ieder een pen. De commissie, bestaande uit Janet Dijkstra, Sikko Voorma en Catharina Reker, kijkt terug op een geslaagd toernooi. Langs deze weg willen we ook de Rabobank “Noord Groningen” bedanken voor de financiële steun.

In de week van 29 oktober t/m 2 november 2012 is het volgende stratenvolleybaltoernooi, schrijf deze data direct in je agenda.

Klik hier voor meer foto’s

www.stedum.com

Geef een antwoord