9 augustus 2022

Geslaagd jubileumfeestje bij v.v. Stedum

Het jubileumfeest bij de voetbalvereniging Stedum zit er op. Afgelopen vrijdag en zaterdag werd er een stevige punt achter gezet met liefst twee feestavonden, een reünie, een receptie en een voetbalwedstrijd van het huidige eerste elftal tegen een ploeg van voormalige eerste elftalspelers. Voorzitter Kees Mulder van de jubileumcommisie van de geelzwarten kijkt meer dan tevreden terug op alle activiteiten en festiviteiten.

‘Hoog bezoek’ was er vrijdagavond ook toen de algemeen directeur van FC Groningen, Hans Nijland, zijn opwachting maakte in de feesttent op het complex aan de Bedumerweg. Nijland bezocht de receptie ter gelegenheid van het jubileum en maakte van de uitnodiging gebruik om het een en ander te vertellen over de FC.

Een dag later verwelkomde v.v. Stedum op de kop af 155 reünisten, waarvan een deel de moeite nam om van verre over te komen naar het dorp. De club legde alle festiviteiten overigens vast op beeld, want medio november verschijnt er een dvd ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan.

Klik hier voor de foto`s

Dagblad van het noorden

Geef een antwoord