20 januari 2022

Plannen voor havenfestival in Stedum

We zijn druk bezig om tijdens de kermis, welke wordt gehouden van woensdag 31 augustus 2011 t/m zaterdag 3 september 2011, een tweedaags havenfestival te organiseren. Alleen kan er nog niet met zekerheid gezegd worden of het door kan gaan. Vorig jaar was het gezellig, alleen financiëel is het wat tegen gevallen.

Vandaar de volgende oproep aan iedereen:
Als er minimaal 200 personen zijn die vijf euro willen doneren dan pas kunnen we zeggen dat het definitief door kan gaan. Met andere woorden, om dit jaar een festival te organiseren is er minimaal 1000 euro nog nodig. Meld je aan als donateur voor slechts vijf euro. Tevens ontvang je één consumptie gratis. Aanmelden om donateur te worden kan via
email. Doe dit wel vóór 15 maart 2011.
Je aanmelding is pas geldig als je de vijf euro hebt betaald op girorekening 3677784 t.n.v. K. Mulder CJ o.v.v. "donatie havenfestival Stedum 2011". De betaling dient uiterlijk 31 maart 2011 te zijn ontvangen.
Bij het niet doorgaan van het festival zal uiteraard het geld aan je worden teruggestort. Het is de bedoeling om op vrijdag 2 september 2011 te beginnen met een live-band die de jeugd van Stedum e.o. gaat vermaken. Belangstellende bands die vrijdagavond 2 september 2011 in de Haven van Stedum willen spelen kunnen contact opnemen via
email. Vermeld je telefoonnummer, soort muziek en de prijs voor het optreden. Een mooie gelegenheid voor beginnende bands om de naamsbekendheid te vergoten. Op zaterdag 3 september 2011 zal geprobeerd worden een (Nederlandstalige) coverband naar Stedum te halen.

Kees Mulder

Geef een antwoord