19 augustus 2022

Stel uw vraag aan de wethouder

Om ook in de toekomst kwalitatief goed onderwijs te kunnen garanderen, hebben de gemeente Loppersum en de schoolbesturen Marenland en Noordkwartier het Integraal Huisvestingsplan (IHP) opgesteld. De gemeente wil u de mogelijkheid geven hierover met wethouder Hartman-Togtema van gedachten te wisselen. Hiervoor wordt in Stedum een spreekuur georganiseerd.

Spreekuur
U kunt tijdens dit spreekuur aan de wethouder vragen stellen over bijvoorbeeld het proces van het IHP, teruglopende inwoneraantallen of de visie van het college op het plan. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar uw mening.
Ter voorbereiding op dit spreekuur kunt u het plan downloaden op de website van de gemeente. De wethouder kan tijdens dit spreekuur geen vragen over gevolgen voor specifieke scholen beantwoorden, dit wordt in een apart traject opgepakt door de schoolbesturen Marenland en Noordkwartier.
Planning
Het spreekuur begint om 19.30 uur. Om zoveel mogelijk mensen te woord te kunnen staan, duren de gesprekken 10 minuten per aanmelder.
Het spreekuur vindt plaats op 15 februari 2011 in het Hervormd Centrum.
Aanmelden
U kunt zich tot een week voor het spreekuur van uw keuze aanmelden bij mevrouw Eisinga-Moorlag. Dit kan per mail y.eisinga-moorlag@loppersum.nl of via telefoonnummer 0596-548200 (maandag (gehele dag) en woensdagochtend). U ontvangt bericht over het exacte tijdstip van de afspraak uiterlijk twee werkdagen voorafgaand aan het spreekuur.

www.stedum.com

Geef een antwoord