18 mei 2022

Zeskamp

Ook dit jaar organiseert de jongerenclub (18+) van de gereformeerde kerk Stedum een activiteit aan het begin van het nieuwe seizoen. Een en ander vindt plaats op vrijdag 14 september.  Vanaf 17:30 uur gaat de catering van start en wordt een ieder van harte uitgenodigd om niet thuis maar bij “Trefpunt” te gaan eten. De geruchten gaan dat er gerechten uit het oosten worden geserveerd.

Om 19:00 uur zal begonnen worden met een soort van zeskamp. Naast de spiercellen zal daarbij ook een beroep worden gedaan op de hersencellen. Een combinatie van domme kracht, lenigheid, behendigheid en slimheid. De zeskamp wordt gehouden op het terrein van “Trefpunt”en op het sportveldje naast de sporthal. Teams van 6 personen waarvan minimaal 2 dames + een captain kunnen zich opgeven bij Jan Afman (551919) of Jan-Jurjen Timmer (551280).

 

Op het terrein van Trefpunt zal ook een jeu de boules baan worden geprepareerd. Zowel voor de ervaren jeu de boules spelers als voor diegenen die het eens willen proberen is alle gelegenheid om van deze baan gebruik te maken.

 

Na de prijsuitreiking van de zeskamp zal er een afterparty worden gehouden tot …………….. uur. In een meer ontspannen atmosfeer kan er dan volop worden nagepraat over de gevolgde tactieken tijdens de zeskamp en al die dingen die ons zoal bezighouden.

 

Graag tot dan,

 

de CJV-ers

www.stedum.com

Geef een antwoord