20 juli 2024

Infoavond: het vernieuwde Plan Borglanden

0

8 royale twee-onder-een- kapwoningen, vanaf circa € 175.000,– vrij op naam* Op zoek naar een royale twee-onder-één- kap woning  met garage voor een zeer aantrekkelijke prijs met € 10.000,– overheidssubsidie? Bezoek dan de informatieavond over het vernieuwde plan Borglanden in Stedum en ontdek zelf wat dit plan u te bieden heeft aan woongenot.

 

Wanneer: donderdag 4 november aanstaande
Hoe laat: aanvang 19.30 uur
Waar: Het Trefpunt (achter geformeerde kerk), Bedumerweg 32 te Stedum
U bent van harte welkom!
Wat kunt u verwachten?
Groothuis Woningbouw presenteert samen met Verkoopcentrum Nieuwbouwgroningen.nl en de Rabobank Noord-Groningen het vernieuwde  plan Borglanden met 8 ruime twee-onder-één kap woningen. Ook is de Woningstichting Wierden en Borgen aanwezig om u meer duidelijkheid te verschaffen over de te slopen woningen nabij plan Borglanden. Vertegenwoordigers van Dorpsbelangen en de gemeente Loppersum zijn ook aanwezig. Tot slot is er gelegenheid om vragen te stellen aan de aanwezigen.
Aanvullende informatie
Eventueel aanvullende informatie over deze avond wordt bekend gemaakt via www.stedum.com. Voor verkoop & inlichtingen van de twee-onder-één kap woningen van Groothuis gaat u naar www.nieuwbouwgroningen.nl  of bel 050-547 22 22.
*na aftrek van € 10.000,– overheidssubsidie voor de snelle beslissers.

www.stedum.com

Geef een reactie