29 november 2023

Inschrijving Kaveluitgifte Loppersum en Middelstum gestart

0

De gemeente Loppersum heeft de afgelopen periode gewerkt aan de uitbreidingsplannen Over de Wijmers te Loppersum en Zuidrand te Middelstum. Op 24 november jl. werden de uitwerkingsplannen onherroepelijk waarmee zijn de juridische kaders van de plannen vastgesteld zijn.

Hiermee is de weg vrij om de verkoop van kavels te starten. Alle mensen die zich hebben aangemeld als geïnteresseerde ontvangen een informatiepakket. Hierin is onder andere informatie opgenomen over het bestemmingsplan,  maar ook over het beeldkwaliteitsplan en de uitgiftevoorwaarden. 

Tot 12 februari 2010 hebben geïnteresseerden de tijd zich aan te melden voor de kaveluitgifte. Dit kan door het reserveringsformulier uit het informatiepakket volledig ingevuld in te leveren bij de gemeente Loppersum. De uitgifte zal op 17 februari 2010 plaatsvinden in het gemeentehuis te Loppersum. Mensen die zich aanmelden voor de loting worden over het aanvangstijdstip persoonlijk geïnformeerd.

Heeft u geen informatie ontvangen? Via de gemeentelijke website is informatie te vinden over de woonplannen. U kunt ook contact opnemen met de heer Poort, medewerker Grondzaken van de gemeente Loppersum (0596-548200). 

Hier vindt u informatie over:

Over de Wijmers Loppersum

Zuidrand Middelstum

Gemeente Loppersum

Geef een reactie