13 april 2024

Intocht Sinterklaas 2022

Groot en goed nieuws! Het is alweer bijna een jaar geleden dat we Sinterklaas hebben ontvangen in Stedum. Via de Hoofdpiet heeft Vereniging Dorpsbelangen een brief van Sinterklaas gekregen waarin hij zijn komst naar Stedum aankondigt:

“Hallo lieve kinderen van Stedum,

De afgelopen twee jaren waren erg bijzonder. Toen mocht ik samen met mijn Pieten bij jullie thuis langsrijden, al jullie prachtige tekeningen krijgen en jullie verhalen horen. Dat was heel fijn, maar natuurlijk niet zoals we gewend zijn om deze feestelijke dag te vieren.

Daarom wil ik jullie allemaal uitnodigen om op zaterdag 19 november om 10:30 uur naar de haven te komen, waar ik samen met mijn Pieten zal aankomen. Dit jaar kunnen we dan gelukkig weer met elkaar hupp’len en springen, juichen en zingen op het haventerrein!

Ik zie ontzettend uit naar mijn komst naar Stedum en hoop jullie daarom dan ook allemaal op 19 november te zien in de haven van Stedum.

Sinterklaas”

Je hebt het gelezen; Sinterklaas komt naar Stedum! Geweldig nieuws! Samen met Sinterklaas, zijn Pieten en alle kinderen van Stedum willen we er graag een heel mooie dag van maken. Dat doen we dit jaar door samen in de haven de Sint te onthalen en daarna in de sporthal een leuk programma te volgen.

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 19 november om 10:30 uur in de haven.

Activiteitencommissie