29 februari 2024

Jehova Nissi sluit seizoen af.

0

Afgelopen maandagavond heeft de Chr. Muziekvereniging Jehova Nissi het seizoen afgesloten met en openluchtconcert. Dit concert vond plaats op de parkeerplaats aan het Vlaspad.
De prachtige dagen voorafgaand aan deze maandag beloofden wat de weersomstandigheden betreft veel goeds. Helaas, zoals het zo vaak gaat: nu waaide, nee stormde het enorm en de temperatuur was ook behoorlijk gezakt. De fanfare liet zich hierdoor echter niet van de wijs brengen en bracht een leuk concert ten gehore. Wel met de nodige kunst en vliegwerk om de muziekstukken op de standaard te kunnen houden, maar het lukte.
De aanwezigen, in de luwte van de huizen aan de Borgweg, konden luisteren naar een vlot programma wat bestond uit de muziekstukken welke Jehova Nissi het afgelopen seizoen ook al eens tijdens andere gelegenheden had laten horen. Ede Staal, Robbie Williams, Abba, Toto enz.

Tijdens het concert werden drie leerlingen van het orkest, Mathijs Colstee, Roy Mulder en Mark Slager in het zonnetje gezet omdat ze afgelopen zaterdag hun A-diploma hadden behaald. Een hele prestatie, en dan ook nog eens met hele goede cijfers. Voor het behalen van dit diploma kregen ze een bloemetje aangeboden. Ook voor hun instructrice, Berta Tuinstra, was er een bloemetje omdat zij de nodige tijd en energie heeft besteed aan de muzieklessen die de jongens hebben gehad (theorie en praktijk).

Na afloop van het concert begon voor de leden van de vereniging een welverdiende vakantie om nieuwe energie op te doen voor het volgend seizoen. Ook dan zal het orkest weer van zich laten horen.

© Archief www.stedum.com

jehova nissi

Geef een reactie