1 maart 2024

Jeu de boules spelen in Stedum, gezellig!

0

Op vrijdagavond 1 juli kunt u in Stedum al in Franse sferen vertoeven. Vanaf 19.30 is er voor iedereen gelegenheid om kennis te maken met het jeu de boules spel. In Stedum bestaat al een aantal jaren een enthousiaste club die dit spel in competitieverband speelt. De leden van de club zijn actieve, maar niet meer aan het arbeidsproces deelnemende Stedumers. Dat is echter geen eis voor het lidmaatschap.

Net als in Frankrijk is het een spel voor iedereen, en in de Franse dorpen is de baan een centrale plek in het dorp. Onze baan ligt heel mooi, en is een prettige plek om een zomeravond door te brengen.


 


Ter gelegenheid van de feestelijke opening van het borgterrein leek het Dorpsbelangen een goed idee om ook het aangrenzende terrein feestelijk in te wijden. Natuurlijk wordt er al maanden op deze baan gespeeld, maar bijna altijd door de clubleden. Deze avond is voor iedereen, en voor deze feestelijke gelegenheid wordt u door Dorpsbelangen op een hapje en een drankje getrakteerd. De leden van de jeu de boules club zijn aanwezig om u uitleg te geven en u te coachen in uw spel.


 


Op de nieuwe door Dorpsbelangen en Reindersstichting gesponsorde bankjes is er ruim plaats om gezellig toe te kijken. De avond is bedoeld voor jong en oud, iedereen is welkom. Meedoen is gratis! Wij hopen op een grote opkomst.

Dorpsbelangen Stedum

Geef een reactie