25 juli 2024

Jeugdsoos Action organiseert Spooktocht en Band-Night.

0

Op 15 december aanstaande organiseert Jeugdsoos Action, in samenwerking met Session Kolibri, een spooktocht in- en rond Zeerijp. Vanaf 20:00 uur wordt er gestart vanaf het Dorpshuis in Zeerijp, dat voor de gelegenheid het spookhuis van Zeerijp zal zijn……

De tocht voert door Zeerijp en de omliggende landerijen en wordt gelopen in groepjes van ca. 6 personen. Tijdens de tocht zult u verrast worden door allerlei spoken en onverwachte gebeurtenissen en zult u regelmatig even het kippenvel op uw armen voelen.

De route wordt aangegeven door middel van bordjes en als men in een normaal tempo loopt, zal de tocht ongeveer 1,5 uur duren. De tocht mag gelopen worden door iedereen die het leuk vindt, wel dienen kinderen onder de 12 jaar onder begeleiding van een volwassene te lopen.

De kosten voor de spooktocht bedragen € 5,00 en voor kinderen onder de 12 jaar € 2,00.

Wilt u deelnemen aan deze spooktocht? Dan dient u zich, om organisatorische redenen, voor 13 december aan te melden.

U kunt zich aanmelden op www.jeugdsoosaction.nl

Wij hopen u allen te zien op de spooktocht van Zeerijp !

Op 22 december aanstaande zal er in het Dorpshuis een Band-Night plaatsvinden, waar live-bands zullen optreden. Het zijn bands uit de stad Groningen en zullen voor het eerst op een Riepster podium staan. De exacte invulling van de avond is nog in volle gang, maar de volgende bands zullen er zeker optreden:

  1. Jacklack: punk, rock met pop invloeden.
  2. Broken Eardrums: Punkrock

www.stedum.com

Geef een reactie