16 juni 2024

Jeugdsoos Action organiseert Spooktocht

0
Op 29 November aanstaande organiseert Jeugdsoos Action, in samenwerking met Session Kolibri, een spooktocht in- en rond Zeerijp. Vanaf 20:00 uur wordt er gestart vanaf het Dorpshuis in Zeerijp, dat voor de gelegenheid het spookhuis van Zeerijp zal zijn……
De tocht voert door Zeerijp en de omliggende landerijen en wordt gelopen in groepjes van ca. 6 personen. Tijdens de tocht zult u verrast worden door allerlei spoken en onverwachte gebeurtenissen en zult u regelmatig even het kippenvel op uw armen voelen.
De route wordt aangegeven door middel van bordjes en als men in een normaal tempo loopt, zal de tocht ongeveer 1,5 uur duren. De tocht mag gelopen worden door iedereen die het leuk vindt, wel dienen kinderen onder de 12 jaar onder begeleiding van een volwassene te lopen.  De kosten voor de spooktocht bedragen € 6,00 en voor kinderen onder de 12 jaar € 3,00.
Na het voltooien van de tocht kunt u gezellig (of huiverig) napraten met de andere deelnemers in het Dorpshuis van Zeerijp.
Wilt u deelnemen aan deze spooktocht? Dan dient u zich, om organisatorische redenen, voor 22 November aan te melden.
Ga naar www.jeugdsoosaction.nl en meld u aan door middel van het formulier.
U kunt zich ook schriftelijk aanmelden door gebruik te maken van onderstaande antwoordstrook en deze in te leveren bij Geja Smid, Kampweg 9 in Zeerijp.
 
Omdat spoken nu eenmaal wat tumult kunnen veroorzaken vragen wij uw begrip voor eventuele geluidsoverlast tijdens de spooktocht. Wij zullen er uiteraard alles aan doen om overlast zoveel mogelijk te beperken.
 
Wij hopen u allen te zien op de spooktocht van Zeerijp !
 
Tot ziens in het Dorpshuis !
 
Jeugdsoos Action – Zeerijp.

www.stedum.com

Geef een reactie