19 juni 2024

Jeugdvoetbal VV Stedum: Doe je ook mee?

0

Het voetbalseizoen  zit er bijna op. Een seizoen waarin de VV Stedum jeugd vanaf zes jaar weer veel plezier heeft beleefd aan het voetbalspelletje. Wekelijks met elkaar trainen en op zaterdag je wedstrijden spelen is gewoon een hartstikke leuke bezigheid.  Vraag maar aan je vrienden of vriendinnen die al op voetbal zitten. Samen sporten, winnen of verliezen, gezelligheid enzovoort. Wat is er leuker?

Op dit moment is de jeugdcommissie van de VV Stedum bezig de teams voor het volgend seizoen in te delen en we zijn heel blij dat er zich al weer nieuwe jeugdspelers aangemeld hebben. Bij de jongste jeugd (tot negen jaar) bijvoorbeeld, de F-jes, staan er nu al drie nieuwe voetballertjes te popelen om straks het geel-zwarte shirt aan te mogen trekken. Ook stromen de kabouters van dit seizoen door naar de F-jes. Hierdoor spelen we volgend seizoen met twee F-teams. Maar  is er nog plaats voor meer nieuwe spelers, niet alleen bij de F-jes, ook bij de oudere teams: de E, de C en de B ben je welkom als nieuw lid.

Dus ben je tussen de 6 en 17 jaar en lijkt het je leuk om met je vrienden/vriendinnen te voetballen? Meld je dan gauw aan als nieuw lid.  

Vrijwilligers

Om het elke week weer mogelijk te maken dat de jeugd kan voetballen, zijn er veel vrijwilligers nodig. Die zijn er ook, een fijne ploeg mensen, maar die moet ieder jaar weer aangevuld worden. Elke vereniging draait op vrijwilligers. Ze zijn onmisbaar. Vrijwilliger zijn is ook erg leuk, je maakt van alles mee, je leert er vaak ook nog wat van en het hoeft niet veel tijd te kosten. Het geeft, kortom, gewoon veel plezier en voldoening wanneer je anderen van hun sport ziet genieten en daar een bijdrage aan hebt kunnen leveren.

Voor het nieuwe seizoen is binnen de jeugdafdeling van v.v. Stedum plaats voor enthousiaste vrijwilligers (ouders, verzorgers of anders geïnteresseerden) die de club komen helpen bij de organisatie.

Voor de volgende taken is er plek:

–          Gastheer of gastvrouw in de bestuurskamer op de zaterdagochtend

–          Begeleiding bij een van de teams tijdens de wedstrijden

–          Kantinepersoneel  op zaterdagochtend

–          Voorzitter van de jeugdcommissie

–          Scheidsrechters voor de jeugdwedstrijden

Heb je interesse voor één van bovenstaande taken of wil je op een andere manier als vrijwilliger iets betekenen? Neem dan contact op met ondergetekende.

Aarzel niet, want je zult er geen spijt van krijgen!  

Nanne Santing

n.santing@planet.nl , tel. 0596-551689 of 06-28065259

VV Stedum

Geef een reactie