18 mei 2024

Kaveluitgifte Loppersum en Middelstum

0

Op woensdag 17 februari jl. heeft in het gemeentehuis te Loppersum de uitgifte van kavels in de uitbreidingsplannen in Loppersum en Middelstum plaatsgevonden. De loting, die werd verricht door notaris Huitsing uit Middelstum, leverde acht kavelkopers op. In het plan ‘Over de Wijmers’ in Loppersum zijn vijf kavels uitgegeven. Daarnaast zijn drie geïnteresseerden op een wachtlijst geplaatst. In het plan ‘Zuidrand’ te Middelstum zijn drie kavels uitgegeven.

Vervolg

De mensen die een kavel toegewezen hebben gekregen, hebben de tijd om te werken aan een bouwplan. De gemeente Loppersum koerst erop dat de gronden eind juli 2010 bouwrijp zijn. Op dat moment kunnen kavelkopers starten met de bouw van hun woning.

Wonen en Co

Na uitgifte van de eerste serie kavels is er in de plannen nog een ruim aanbod. Meer informatie over de kavels die in grootte variëren van 430 m² tot 866 m² is te verkrijgen bij de gemeente Loppersum. Om de plannen breed te promoten is besloten deel te nemen aan de woonbeurs Wonen en Co die van 18-21 maart a.s. wordt gehouden in Martiniplaza in Groningen.

Gemeente Loppersum

Geef een reactie