28 februari 2024

Kern met Pit: van droom tot daad!

0
Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM) organiseert ook dit jaar de wedstrijd Kern met Pit. In deze wedstrijd verbeter je jouw eigen buurt of wijk. Samen met anderen verzin je hoe en wat. Denk aan het organiseren van een buurtcamping in het park, het bouwen van een groot insectenhotel, het opzetten van een bibliotheekbus of het omtoveren van een braakliggend stukje grond tot een stadsmoestuin.

Binnen een jaar realiseer je samen het idee. Tijdens de wedstrijd krijg je advies van bevlogen professionals. Wil jij graag de handen uit de mouwen steken en zelf iets aan jouw leefomgeving verbeteren? Ga dan naar www.kernmetpit.nl en schrijf je van 1 september tot 31 oktober 2015 in met jouw project voor Kern met Pit editie 2016!
Kern met Pit

In de wedstrijd Kern met Pit ga je aan de slag om het initiatief voor je buurt of wijk te realiseren binnen een jaar tijd. De beste ideeën nemen deel aan de wedstrijd. Ben je eenmaal binnen, dan opent dat deuren. Gedurende het uitvoeringsjaar staan wij voor je klaar met advies en met ons netwerk. Bij realisatie van je project ontvang je het predicaat Kern met Pit èn duizend euro.

KNHM

KNHM weet wat er bij komt kijken als je als burger een idee wilt realiseren. Wij hebben jarenlange ervaring met burgerinitiatieven en daarnaast hebben we maar liefst 180 adviseurs in huis die op vrijwillige basis burgers begeleiden. Dit doen we met inzet van kennis, procesbegeleiding en ons uitgebreide netwerk. KNHM organiseert al bijna 40 jaar de wedstrijd Kern met Pit. Meer informatie vind je op
www.knhm.nl.

, Kernmetpit

Geef een reactie