19 mei 2024

Kids United speelt oefenwedstrijd tegen junioren SJO STEO

0

Op het druk bezochte sportpark speelde Kids United op woensdagavond 27 mei een vriendschappelijke wedstrijd tegen een uit C- en B-junioren bestaand elftal van de SJO STEO. Onder prima omstandigheden en een goede publieke belangstelling maakten de beide teams er een waar spektakel van.
Met een spectaculaire opkomst, onder het muziek van Queen We are the Champions en groene rookfakkels, betraden de teams om klokslag 7 uur het hoofdveld van de v.v. Stedum. Onder leiding van scheidsrechter Rik Postma lieten spelers van Kids United zien over de juiste voetbalvaardigheden en mentaliteit te beschikken. Alhoewel SJO STEO met een kleine voorsprong ging rusten (5-4) werd het mooiste doelpunt van de eerste helft door Kids United gemaakt. De iets te ver voor zijn doelstaande keeper van SJO STEO werd met een fraai afstandsschot gepasseerd.
Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een waar doelpuntenfestijn met als eindstand 8 – 8. Na afloop werden er nog penalty’s genomen. Hier kwam Kids United duidelijk als winnaar uit de bus. Zo kwam er een einde aan een mooie en leuke voetbalavond. Waarschijnlijk is een traditie geboren, want er zijn al afspraken gemaakt om aan het eind van het volgend seizoen nogmaals tegen elkaar te spelen.

Voetbalvereniging Stedum,

Geef een reactie