25 mei 2024

Kom je ook naar de boerderij?

0


Aan de Bedumerweg staat onze mooie boerderij “De Heemen” en daar gaan we iets bijzonders  doen voor de kinderen van Stedum (van groep 3 tot en met 8) op  zaterdag 14 mei a.s. van 10.30 tot circa 14.00 uur.  En daar hebben we jouw hulp voor nodig!

Wat ga je doen? Natuurlijk kijk je eerst rond op de boerderij. Er zijn heerlijke pannenkoeken en……. je mag een schilderij maken over wat je allemaal op de boerderij hebt gezien. Al die tekeningen willen we graag gebruiken om de grote betonnen muur (de sleufsilo heet dat op de boerderij) op te vrolijken!  Kijk maar eens op de foto voor een voorbeeld. Je kunt de muur vanaf de weg heel goed zien trouwens.  Van al die tekeningen maken twee kunstenaars een heel ontwerp. En die komt uiteindelijk op de muur. En ook daar kun je weer aan meehelpen. Op zaterdag 2 juli  wordt de muur namelijk beschilderd! Later zal er nog een dag worden georganiseerd op de boerderij waarop we de muur feestelijk zullen inwijden en dan wordt er ook een boekje gepresenteerd over de tekeningen en het project.  Maar daar krijgen jullie dan nog bericht over.
Wil je meedoen aan dit leuke project geef je dan op bij een van ons. Je kunt bellen, mailen of  het briefje invullen en bij ons in de bus gooien!  Doe dat dan aub  vóór donderdag 12 mei a.s.  
Ook meedoen aan het Muurproject van De Heemen?

We zoeken nog enkele enthousiaste vrijwilligers, bijvoorbeeld ouders, opa’s en oma’s die toch hun kinderen komen brengen op 14 mei en direct die zaterdag van 10.30 tot circa 14.00 uur willen blijven op De Heemen en ons willen helpen met o.a. de kinderen rondleiden en pannenkoeken bakken! Geef je aub zo snel mogelijk op bij Margreet, Miriam of Wim.
Laten we er met elkaar een mooi project van maken.

Miriam Geerts (Hoofdstraat 35), tel :551937, email: mimstedum@hotmail.com        
Wim Gremmen (Hoofdstraat 45), tel. 551588, email: info@boekbindatelier.nl
Margreet Wiersema (Bedumerweg 41), tel: 551357, email: g.m.wiersema@kpnplanet.nl

www.stedum.com

Geef een reactie