21 mei 2024

Kom naar de Energiemarkt op 14 april

0
Altijd al meer willen weten over isoleren, zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en andere duurzame oplossingen, maar nooit de mogelijkheid gehad vragen te stellen aan goede specialisten? Dit is je kans! Op 14 april is er in Stedum een energiemarkt. Hét moment om er achter te komen hoe je je energielasten kunt verlagen. Tijdens de energiemarkt presenteert een geselecteerde groep leveranciers hun aanbod en kun je al je vragen stellen. Ook is het mogelijk een offerte aan te vragen. Hoe meer mensen er mee doen, hoe scherper de prijs! En er is een energieadviseur aanwezig aan wie je onafhankelijk advies kunt vragen. De energiemarkt vindt plaats op 14 april van 10.00 tot 14.00 uur in het Trefpunt (Bedumerweg 32, Stedum). De toegang is gratis.
De deelnemers
Lokale bedrijven komen daar informatie verstrekken over onder andere: Isolatie, dubbele ramen, voorzetramen, warmtepompen, autolaadpalen, ledlampen, pelletkachels, zonnepanelen, vloerisolatie.
Programma
De aanwezige energie-adviseur kan uw vragen over de warmtebeelden van uw huis beantwoorden. (Die heeft dan alle foto’s, die hoeven niet meegenomen worden) Om 11:00 en om 13:00 is er een korte inleiding, door de StEC en door de energie-adviseur.
Meer informatie
Deze actie is een initiatief van het Energieloket van de gemeente Loppersum. Samen met lokale initiatieven helpt zij inwoners om hun huis te verduurzamen. Op www.energieloket-groningen/loppersum vind je tips over hoe je energie en geld kunt besparen. Doe bijvoorbeeld de quickscan om jouw woning eenvoudig onder de loep te nemen. Ook vind je er een overzicht van bedrijven in de buurt die deze maatregelen kunnen uitvoeren. Neem voor meer informatie contact op met duurzaamstedum@gmail.com

, Duurzaam Stedum

Geef een reactie