22 april 2024

Kom naar de werkochtend in het Steemer bos in de kerstvakantie op 30 december!

0

Net als vorig jaar organiseren we een werkochtend in het Steemer bos in de Kerstvakantie. Het zal dit jaar op 30 december zijn. Na een paar gezellige kerstdagen binnen met familie en vrienden, hebt u wellicht zin om de handen uit de mouwen en in de werkhandschoenen te steken en lekker buiten bezig te gaan.

We gaan weer onder begeleiding van Landschapsbeheer aan de slag. We werken van 10.00 uur tot 13.00 uur, zodat iedereen daarna thuis kan gaan lunchen. Uiteraard houden we tussendoor pauze met koffie, thee, limonade en koekjes. We verzamelen om 10.00 uur bij de ijsbaan/tennisbaankantine.


 


Kinderen worden ook van harte uitgenodigd!


Niet alleen volwassenen en jongeren zijn welkom om te helpen, ook kinderen zijn van harte uitgenodigd. Lijkt het je leuk om een boompje te zagen, of met bomen/takken te slepen? Kom dan ook op de 30e december om 10.00 uur naar het Steemer bos! Voor kleinere kinderen is het ook heel leuk in het bos en zij kunnen samen met hun ouders meehelpen.


 


Landschapsbeheer zorgt voor de zagen en de werkhandschoenen. Waarschijnlijk gaan we niet alleen verder met de bosranden, maar kunnen we ook een extra wandelpaadje in het bos gaan maken. Het zal dan waarschijnlijk een klein kronkelpaadje worden, maar meer hierover horen we van Landschapsbeheer op 30 december. Mensen die een kettingzaag hebben en mee willen helpen zijn ook erg welkom!


U kunt zich opgeven bij Thea Rozeboom (via e-mail: theetje@gmx.net , of tel.: 627456) of bij  Jacqueline Mulder (via e-mail: j.j.mulder@abcg.nl, of tel.: 550839).


Hopelijk tot ziens op 30 december, dan maken we er weer een leuke werkochtend van!

Dorpsbelangen Stedum

Geef een reactie