30 mei 2024

Kunstkerk hogeland zomerschool

Vanaf eind juli staan er tien regionale, creatieve makers, kunstenaars en docenten in de KunstKerk Hogeland in Warffum klaar. Zij geven maak-lessen aan kinderen van 7 tot 12 jaar.
Blijf je deze vakantie thuis en ben je altijd in voor “iets maken” dan ben je welkom. Je hoeft je niet te vervelen deze zomer.

Het initiatief is ontstaan uit de basisgedachte van de Stichting: kinderen in de basisschoolleeftijd met hun handen te laten werken, van niets iets te maken. De overtuiging is dat dit de ontwikkeling van kinderen ten goede komt, daarom doet de stichting haar best zoveel mogelijk basisschoolkinderen te bereiken.
Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen twee weken terecht van 09.00 – 16.00 uur. Er is plaats voor twintig tot dertig kinderen per dag en de lunch is inbegrepen. Je kunt je voor meerde dagen opgeven, maar voor één dag is ook mogelijk. Kies per dag je favoriete workshop.
De Zomerschool wil de kinderen een vrolijke tijd te geven in een bijzondere omgeving. Iedereen die hier enthousiast van wordt is welkom. De Zomerschool is mede mogelijk gemaakt dankzij Gemeente Hogeland en Loppersum.
Aanmelding via info@kunstkerhogeland.nl.
Voor meer informatie www.kunstkerkhogeland.nl