24 juli 2024


Ook vrijdag 22 mei was een mooie Kunstspoordag in Stedum. Iets minder druk dan Hemelvaartsdag, maar daardoor ook meer rust om alles goed te bekijken. Na een rustige ochtend kwam de bezoekersstroom weer op gang, maar mooi verdeeld, waardoor iedereen van alle kunst heeft kunnen genieten.

Ook de optredens vielen weer zeer in de smaak, Jehova Nissi op het terras bij het kerkhof, spelend tegen de kikkers in de gracht, de acteurs van Waark in de etalage van de voormalige slagerij van Dijken en de balkonscène aan het eind van de Hoofdstraat, die al veel faam heeft gemaakt.

Nog één dag die intense gezelligheid, met een heerlijk aspergediner tot slot. Veel bezoekers waren toch weer verrast door de mooie tuinen en de gastvrijheid van de Stedumers. Geen punt om je huis open te stellen en duizend bezoekers te ontvangen. Ook voor oud-Stedumers een ideale kans het dorp en zijn ontwikkelingen te volgen. Maar ook Limburgers en Duitsers wisten de weg naar Stedum te vinden. Nog één dag, en velen weten nu al dat ze die ene dag hard nodig hebben om alles goed te kunnen zien. Stedum is er klaar voor!

Klik hier voor de foto`s van dag 2

www.stedum.com

Geef een reactie