18 juni 2024

Kunstspoor dendert door Stedum

0
 
De eerste dag Kunstspoor zit erop. Stedum werd na een spannende opening overspoeld door zeker meer dan duizend liefhebbers van kunst in/en interieurs. Even was er een kleine storing op de lijn, want een plensbui verstoorde het openingstoneel.

Onder het dak van de fietsenstalling en de met een vooruitziende blik meegenomen paraplu’s was het echter lekker knus en bij de Afrikaanse trommelaars werd iedereen weer warm. De stroom mensen kon goed worden verwerkt, al was het bij de eerste huizen op de route wel dringen geblazen. Ook mensen kijken kon prima in Stedum, bijvoorbeeld op het terras bij het Klokkenpadgebouw, dat aardig vol zat.

Verder loste zich de drukte met alle mensen wel op, want er was zoveel te zien dat men zich op natuurlijke wijze verspreidde. Aan het eind van de Hoofdstraat kon er in de schuur van Bijen gedineerd worden, waar gretig gebruik van werd gemaakt. Alle plekken zijn uitverkocht, maar iets drinken kan ook, al genietend van film en muziekoptredens. Vrijdag weer zo’n succesvolle dag? Het team van Kunstspoor en alle vrijwilligers gaan ervoor!

Klik hier voor het fotoalbum van 21 mei

 

www.stedum.com

Geef een reactie