25 februari 2024

Laatste ronde door Stedum

Veel mensen zullen gehoord hebben dat Haron overleden is. Hij was de fietser die bij het ongeluk met een auto op de Paterswoldseweg verongelukt is. Alles voor Haron’s afscheidsceremonie is bijna rond. Hieronder vinden jullie de link naar de website met informatie over o.a. de afscheidsceremonie, de livestream, de erehaag en zijn gedenkboom. Deel dit ook met de mensen die wij niet kunnen bereiken. Zaterdag a.s. in het stadspark gaan we met een erehaag Haron binnenbrengen op de Stadscamping, waar hij zijn laatste jaren met heel veel plezier heeft gewoond. Zijn Hebreeuwse naam ‘Haron’ betekent ‘Brengt Licht’. En dat heeft hij zijn hele leven gedaan bij iedereen die hem kende. Nu is de tijd daar dat wij het licht voor hem mogen dragen. Breng daarom, als je wilt, een kaarsje in een jampotje, om deze na de erehaag te plaatsen bij zijn caravan. Hierover meer op de website.

Laatste ronde door Stedum
We gaan met de heel speciale rouwauto waarmee Haron wordt overgebracht, eerst nog een laatste ronde door het dorp. Voor wie niet naar het Stadspark komt, kan dan de laatste groet brengen aan Haron door op de route te gaan staan (de route volgt). Naar verwachting is dat vanaf 13uur. Wie hem gekend heeft en/of de familie een hart onder de riem wil steken, kan wellicht de vlag half stok hangen die dag en/of aan het einde van de middag een lichtje/kaarsje in een jampot oid bij hun huis plaatsen, zodat de familie ook als ze thuis komen ontvangen worden met (veel) lichtjes. Naar verwachting zijn ze tussen 18.00 en 19.00 uur weer thuis in Stedum (Molenstraat 9).

Vanaf 15.15 uur kan je de afscheidsceremonie volgen via livestream. Kijk voor de link op de webpagina voor Haron: https://onderonsuitvaart.nl/haron/

Heel veel liefde vanuit ons, de familie.

Toegift Haron Wierenga door Rafael Matos