23 februari 2024
Voor iedereen met handige handjes, groene vingers of lentekriebels en voor iedereen die een leuk prijsje wil winnen of van lekker eten of snoepen houdt, een warm welkom op onze Lentefair op 28 maart. Vanaf 16.00 uur – 21.00 uur is er in en rond het Hervormd Centrum (Bedumerweg 1) te Stedum van alles te beleven.
Mooie kado-artikelen met een vleugje voorjaar, brocante woon-accesoires,  stekjes en tuinplantjes, een gebakkraam met oa zelfgemaakte appeltaart, brownies, cup-cakes en Poffert.  Het Rad van Avontuur biedt de mogelijkheid op mooie prijzen en bij  het enveloppen-trekken is het zelfs altijd prijs. Kinderen kunnen geschminkt worden of hun nagels laten lakken. Ze kunnen ook zelf creatief aan de slag en dat geldt ook voor grote mensen. We hopen verschillende creatieve workshops te bieden.
Mocht u van dit alles trek hebben gekregen, dan is er ook genoeg lekkers te verkrijgen. Een deel van de opbrengst van dit alles is bestemd  voor noodhulp in Zuid-Soedan. In december 2013 werd er daar heftig gevochten. Er vielen honderden doden en duizenden mensen zijn op de vlucht voor het geweld. Er is een groot tekort aan schoon drinkwater en voedsel. De stichting Red een Kind is al langer actief in Zuid-Sudan en zorgt naast voedsel en water ook voor medicamenten, dekens, huisvesting, sanitaire voorzieningen en zaaigoed.

www.stedum.com,

Geef een reactie