19 juni 2024

De campagne Lekker Stuk? is van start en de eerste tabletcomputer is uitgereikt! Per 1 januari 2012 is de campagne Lekker Stuk? gestart in de gemeente Loppersum, De Marne, Eemsmond en Winsum. In deze grootschalige campagne staat het gescheiden inzamelen van kleine, afgedankte, kapotte elektrische apparaten centraal (klein “AEEA”).

De afgelopen maanden werden al vele afgedankte elektrische apparaten gescheiden ingeleverd op de Milieustraat in Usquert en bij de Chemokar. Voor iedereen is er in elke gemeente per ingeleverd apparaat kans op de prachtige kwartaalprijs: een tabletcomputer. De gelukkige prijswinnaar in onze gemeente van dit eerste kwartaal is H. Stol uit Loppersum.
Bent u de volgende winnaar?

U kunt de volgende winnaar zijn, want de campagne Lekker Stuk? loopt nog t/m 30 september 2012. Voor elk klein afgedankt elektrisch apparaat dat u inlevert op de Milieustraat in Usquert ontvangt u een actiecode. Door deze actiecode online te activeren op de website www.leverinenwin.nl maakt u kans op de kwartaalprijs, een tabletcomputer. En telkens wanneer u drie kleine apparaten tegelijk inlevert ontvangt u in ieder geval al een spaarlamp.
Kijk op
www.leverinenwin.nl voor informatie en de voorwaarden. Door afgedankte elektrische apparatuur gescheiden in te leveren kunnen waardevolle grondstoffen uit de apparaten worden gerecycled. En dat is goed voor het milieu! En let op: in het kader van Koninginnedag is er een speciale actie met een unieke Wecycle-vlieger, de handige inzamelbox Jekko en kans op een luxe hotelovernachting!
Openingstijden

De Milieustraat in Usquert is geopend van maandag t/m vrijdag van 8 tot 16.30 uur; u kunt binnenkomen tot 16.00 uur.
Op zaterdag 5 mei is de Milieustraat gesloten i.v.m. Bevrijdingsdag. Op de overige zaterdagen is de Milieustraat open van 9 tot 12 uur; dan kunt u tot 11.30 uur binnenkomen.
In de zomervakantie is de Milieustraat op zaterdag gesloten van 21 juli t/m 1 september.
Op werkdagen is de Milieustraat uiteraard de hele vakantieperiode geopend op de normale tijden.
Meer informatie vindt u op
www.afvalbeheernoordgroningen.nl.

Gemeente Loppersum

Geef een reactie