24 februari 2024

Loppersum: politie zoekt getuigen ongeval

0

De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval dat plaatsvond op vrijdag 6 mei op de kruising van de Wijmersweg en de Stedumerweg in Loppersum. Tussen 15.00 en 15.30 uur werd op die kruising een 62-jarige vrouw uit Loppersum aangereden.

De vrouw fietste over de Wijmersweg en wilde rechtdoor de Stedumerweg op. Ze werd echter aangereden door een uit de richting van Stedum komende auto, die op de bewuste kruising linksaf sloeg en de Molenweg opreed. Het slachtoffer kwam te vallen en liep rugletsel op. De betrokken automobilist echter reed door zonder zich om de toestand van het slachtoffer te bekommeren. De vrouw moest zich onder doktersbehandeling stellen en heeft, naar recentelijk is gebleken, blijvend letsel opgelopen.


De bestuurder kon niet worden opgespoord. De politie wil graag in contact komen met getuigen van het ongeval. De bij het ongeval betrokken automobilist reed in een kleine zwarte auto, volgens het slachtoffer een vierkant model. Mensen die het ongeval hebben zien gebeuren worden dringend verzocht te bellen met de politie in Uithuizen, bereikbaar via het algemene telefoonnummer: 0900 Ð 8844 (lokaal tarief).

Persberichten politie.nl

Geef een reactie