24 april 2024

Lopster college steekt handen uit de mouwen tijdens NLdoet

0
Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 organiseert het Oranje Fonds NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.
Het college van burgemeester en wethouders vindt NLdoet een fantastisch initiatief. In de gemeente Loppersum wordt veel vrijwilligerswerk verricht. We zijn trots op deze vele vrijwilligers, die op uiteenlopende terreinen actief zijn. In het weekend van NLdoet steekt het college ook de handen uit de mouwen. Wethouder Pier Prins gaat bij Moarstee in Stedum takken en bomen weghalen. Burgemeester Hans Engels gaat plantenbakken vullen bij het dorpshuis in Zijldijk. Diezelfde dag helpt wethouder Bé Schollema het zwembad in Middelstum seizoensklaar maken. Wethouder Rudi Slager gaat later dit jaar helpen tijdens de Leermster klusdag in Leermens. 
Op www.nldoet.nl staat een overzicht met alle klussen die er te doen zijn: bijvoorbeeld tuinieren, schilderen of schoonmaken. Iedereen kan zich aanmelden via deze website of via de betreffende organisatie zelf.

www.stedum.com,

Geef een reactie