Maak www.stedum.com uw startpagina
www.stedum.com
www.stedum.com

 

Heeft u nieuws, mededelingen of andere belangrijke berichten voor het dorp? Mail het naar onze redactie via redactie@stedum.com! Wij streven er naar om uw bericht zo spoedig mogelijk op de website te plaatsen (tenzij het bericht naar onze mening niet van algemeen maatschappelijk belang is en te veel gericht is op commercie). We verzoeken u om uw bericht in de derde persoon te schrijven. De redactie van deze website behoudt zich het recht voor om ingezonden berichten aan te passen.

Organiseert u als Stedumer dorpsvereniging een evenement in Stedum en wilt u gebruik maken van de licht- en/of geluidsinstallatie, dan kunt u ook contact opnemen met de redactie via redactie@stedum.com. Geef alstublieft op tijd aan dat u gebruik wilt maken van de installaties (uiterlijk 3 weken voor aanvang van het evenement). U ontvangt van ons bericht of het gebruik al dan niet mogelijk is.

Vandaag op de agenda
Stichting Vrienden van de BartholomeŁskerk is jarig!
zaterdag 24 augustus 2019
Op 24 augustus aanstaande is de Dag van de Heilige Bartholomeüs. De Stichting Vrienden van de Bartholomeüskerk Stedum viert dan haar eerste verjaardag. Om deze heuglijke dag luister bij te zetten organiseren wij een tocht over de gewelven van onze kerk. Altijd al willen weten hoe de gewelven er van de bovenkant uitzien? Dan is dit uw kans! Iedereen vanaf 6 jaar en ouder is welkom om deel te nemen aan deze activiteit. De gewelven zijn tussen 13:00 en 16:00 uur toegankelijk
Binnenkort op de agenda

Bartholomeuskerk open
zaterdag 14 september 2019

Klik hier voor onze volledige kalender

Uw nieuws
Ook gratis uw nieuwsbericht of mededeling op Stedum.com? Meld het onze redactie.

Klik hier of stuur het naar redactie@stedum.com

Inloggen op uw e-mail adres.
vul uw gegevens in:

Gebruikersnaam 
Wachtwoord  
      Nog geen @stedum.com e-mailadres
Klik hier voor meer info
© www.stedum.com 2000 - 2019 |Disclaimer