18 juni 2024

Mountainbiken op 24 februari

0
Fietsclub Oet Steem is van meerdere markten thuis. We hebben de eerste trainingen op de weg al weer gehad, en zijn ook aan het schaatsen geweest, maar die variatie is nog niet genoeg. Daarom is er een mountainbike clinic in voorbereiding met Cor Slager uit de Molenstraat, afgestudeerd outdoor specialist, die iedere zaterdagmorgen ook de bootcamp verzorgt in het Steemer bos.
We starten om 10 uur in Raalte (ja, de Lemelerberg is vlakbij), gaan ’s morgens oefenen, lunchen (zelf meenemen!) en ’s middags een tochtje rijden. Reken op een hele dag uit. De clinic kost 39 euro, en daarbij komt 17,50 voor eventuele fietshuur (zonder kliksysteem!). Een helm is gratis beschikbaar. Leden van Oet Steem krijgen een korting van 7,50 euro. Je moet om mee te doen minimaal 16 jaar zijn. Er hebben zich ook al dames opgegeven! Geef bij opgave aan of je een helm nodig bent, of je een fiets wilt huren (met daarbij hoe lang je bent) en of je eventueel kunt rijden en plek hebt om fietsen mee te nemen. Vervoer wordt in overleg geregeld, per auto moet je zelf de brandstofkosten verrekenen.
Reistijd volgens de ANWB 1.37 uur. Het zou mooi zijn om 8 uur uit de haven te vertrekken, dan hebben we zoveel mogelijk aan de dag.
Opgave is mogelijk tot 2 februari via de site. Het door als er tenminste 6 personen meedoen.Geef je gauw op, dan weten we waar we aan toe zijn! Vragen? Lies.oldenhof@perivert.nl

www.stedum.com,

Geef een reactie