21 juli 2024

Nederlandse Veteranendag

0
Jaarlijks wordt er op op deze dag, als blijk van waardering voor onze veteranen, een groot evenement georganiseerd op het Malieveld in Den Haag. Een evenement vol met sprekers, muziek, stands, een defilé voor Z.M de Koning en veel andere activiteiten. Maar vooral een dag om elkaar ook (weer) te kunnen ontmoeten.  
Veel veteranen kijken uit naar deze dag. Maar ook dit evenement zal niet kunnen doorgaan in zijn originele vorm. Daarom is er besloten door het Nationaal Comité Veteranendag hier een alternatief programma voor aan te bieden. En het is fijn dat er een alternatief is gezocht, maar de sfeer is zoveel anders.
Als Oranjevereniging hebben we hierin dan ook het initiatief getoond om een blijk van waardering op lokaal niveau uit te dragen. Dit zal gebeuren door het hijsen van de "Veteranen Vlag" bij het monument aan de stationsweg en de Nederlandse vlag vanuit de Kerktoren. Ook u mag, als blijk van waardering voor onze veteranen, uw Nederlandse vlag hijsen deze dag. En wij vragen u dit ook massaal te doen.

Oranjevereniging,

Geef een reactie