25 juni 2024

Verus Lutum is een bedrijf van Johan Brokken wat zich richt op advies,begeleiding,training en acteren. Door zijn ervaring als acteur, regisseur en als manager weet hij de combinatie te leggen tussen theater en dagelijkse realiteit.

Verus Lutum. Latijn voor echte klei, een materiaal wat vormend, opbouwend, beeldend, en duurzaam is. Een materiaal waarin je je creativiteit kwijt kunt. Daarnaast staat klei voor het mooie vlakke land van Groningen, het kleiland waar hij zich zo verbonden mee voelt.

 

Al deze kenmerken worden binnen Verus Lutum gebruikt om verbindingen te maken tussen theaterspel en de werkelijkheid van alle dag, in presentatie, communicatie en spel.

Verus Lutum biedt een echte en speelse manier om jouw manier van presenteren en communiceren te verbeteren. Direct, praktisch en betaalbaar. Dit kan individueel, in een groep of met je ‘poten in de klei’. De aanpak is op maat gesneden en dus steeds anders en herkenbaar.

Bij Verus Lutum staat de lerende mens centraal, individueel en in de groep. Dit leidt tot een praktische, duidelijke en klantgerichte aanpak. De missie van Verus Lutum is om de klanten zodanig te begeleiden en coachen, dat zij hun taak vol vertrouwen professioneel kunnen uitvoeren.

Meer informatie is te vinden op de website van Johan brokken www.veruslutum.nl

www.stedum.com

Geef een reactie