25 juli 2024

Stedum heeft er een nieuwe online rubriek bij. "de Pen". Heeft u een uitgesproken mening over een situatie/probleem/omstandigheid in het dorp, de gemeente of misschien wel Nederland. Of heeft u compleet wat anders wat u door middel van verhaal wilt delen met het dorp. Bijvoorbeeld politiek, of een reactie op een nieuwsitem, misschien een verslag van de verhuizing van/naar Stedum.

U kunt het allemaal kwijt aan de bezoeker van www.stedum.com. U moet het zien als een ingezonden brief, het mag dus over van alles en nog wat gaan.Het gaat niet om het beste verhaal van de dag, week of maand of iets dergelijks. Het is een vrijblijvende rubriek waar u gebruik van kunt maken.
U kunt natuurlijk ook een reactie geven op een vorige schrijver/schrijfster.
Heeft u iets voor de rubriek, stuur uw verhaal naar redactie@stedum.com. We plaatsen de ingezonden stukken op de voorpagina en op een eigen pagina. Uw naam komt onder het schrijven te staan. Zo kunnen eventueel daarop volgende ingezonden stukken gemakkelijk worden gerefereerd.
We willen echter twee spelregels laten gelden;
– het verhaal mag zich niet positief dan wel negatief, rechtstreeks op mensen richten. Wel keuren wij "gemeente Loppersum", "Dorpsbelangen" en dergelijke goed.
– het verhaal mag niet discriminerend zijn tegen een ras of bepaalde groep mensen.
www.stedum.com stelt zich niet aansprakelijk voor de directe of indirecte schade die uit deze rubriek voortvloeit. De inzender, dus schrijver, blijft verantwoordelijk voor zijn eigen schrijven. Ook behoudt stichting www.stedum.com zich het recht voor om ingezonden stukken niet te plaatsen als deze niet voldoet aan de spelregels. U krijgt een kans om te rectificeren.

www.stedum.com

Geef een reactie