28 november 2023

Het betreft 6 woningen die ontwikkeld worden door Wierden en Borgen. In principe dus voor de huur bedoeld. Ontworpen door Bardo Heeling uit naam van Bureau voor Architectuur en Ruimtelijke Ordening Martini bv. Het zijn zogenaamde ‘levensloopbestendige woningen’. Dat wil zeggen
dat er een volledig woonprogramma op de begane grond is te vinden. Dus eetkeuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer almede los toilet, berging en buitenruimte allemaal op de begane grond.
 

      

Op de verdieping zijn dan nog twee slaapkamers. Het verschil tussen de voor en achterkant van de
woningen is groot. Aan de voorzijde is een meer steen- en glasachtige-gevel waar aanj de achterkant vooral een groot groen dak zichtbaar is.Wierden en borgen zijn erg blij met deze vernieuwing van Stedum. Aangezien deze grond van de woningbouwvereniging is én bouwrijp. 

 Zie ook bouwplannen in Stedum

Kan hier zonder problemen gestart worden met bouwen. Het is altijd maar weer afwachten hoe een fase-planning uitpakt. De verkoop van de vrije kavels gaat niet hard en de gemeente heeft andere zaken aan het hoofd gehad. Maar ook de velden staan nu op het punt om bouwrijp gemaakt te
worden. Vandaar dat deze fase naar voren geschoven is.Stand van zaken: er is een bouwaanvraag ingediend. Dat heeft even nodig om afgegeven te worden. Daarna nog bouwen… Start van de bouw is nog niet bekend.

Voor verdere informatie en interesse voor bewoning:
Wierden en Borgen,
Bedum, 050 4023750.
 

  

www.stedum.com

Geef een reactie