17 juni 2024

Nieuwe gemeentegids Gemeente Loppersum

0

In week 31 en 32 (30 juli t/m 11 augustus) wordt de nieuwe gemeentegids huis aan huis bezorgd in de gemeente Loppersum. Naast de gebruikelijke informatie over de gemeentelijke organisatie wordt in deze uitgave aandacht besteed aan een aantal thema’s, waaronder een Afval- en milieuwijzer. Hierin wordt beschreven hoe men met de verschillende afvalstromen om moet gaan. Met andere woorden: Wat doe ik met bouwafval? Wat doe ik met kringloopproducten.

Met de slogan ‘Ja, ik wil’ wordt in de gids aandacht besteed aan de prachtige locaties binnen de gemeente waar getrouwd kan worden en stellen de Buitengewoon Ambtenaren van Burgerlijke Stand zich voor. De gemeente Loppersum is een prachtige gemeente die haar toeristische parels uit wil dragen. In de nieuwe gemeentegids wordt onder de noemer ‘Natuurlijk Loppersum!’ in een speciaal katern uitgebreid aandacht besteed aan het prachtige landschap en natuur en de rijke cultuur en historie van de gemeente. In de gids staan verder openingstijden en adresgegevens van het gemeentehuis, informatie van A tot Z over de gemeentelijke organisatie en de producten en diensten van de gemeente en plattegronden en het straatnamenregister van alle dorpen.
De gemeentegids is als App gratis verkrijgbaar door te zoeken op “gemeentegids” in de Google Play of App Store of scan de QR-code in de gemeentegids.

Gemeente Loppersum

Geef een reactie