16 juli 2024

Nieuwe website voor Stichting Historie Stedum

0

Eind vorig jaar hebben we als bestuur besloten om een nieuwe website voor onze stichting te laten bouwen. Mede door het vertrek van Jan-jaap Aué, de bouwer en webmaster van onze huidige website. Het leek ons verstandig om een nieuwe frisse start te maken met de website en met tevens een nieuwe webmaster nl. Jan Lalkens. We hebben de opdracht tot het bouwen van de nieuwe site in Stedum kunnen laten.
Koop elders niet wat Stedum u biedt!

Janna Bathoorn uit de Hoofdstraat, uiteraard ook donateur van onze stichting, die we vooral ken-nen van de mooie foto,s elke maand in  “de Stedumer” en Jan Alwin de Jong, oftewel Studo Ste-dum, waren bereid om dit voor ons te doen. Ze vonden het een hele leuke opdracht. De afgelopen weken zijn ze druk bezig geweest, vaak in samenwerking met Jan Lalkens en Kees Vriezema, met het vormgeven van onze nieuwe website. De samenwerking ging heel efficiënt en samen zijn wij zijn erg trots op het resultaat!  Wij hopen iedereen nu nog duidelijker te kunnen informeren over de historie van Stedum en ui-teraard enthousiast te maken voor onze stichting.
Tevens hebben wij nu een shop waarin wij diverse producten te koop aanbieden. Een website is nooit af. We gaan ook de komende tijd door met het verversen van nieuws en het plaatsen van foto’s op onze beeldbank. Op zaterdag 9 september a.s. om 09.30 uur gaat de website officieel online in ons clubhuis op het adres Stationsweg 29a. Uiteraard mag u daarbij aanwezig zijn. Het is tevens de start van de Open Monumentendag 2017. Er worden die dag o.a. veel foto’s ge-toond over de Boeren, Burgers en Buitenlui van Stedum. Ook kan men de in kaart gebrachte “armenlap” en de opgeknapte begraafplaats bezoeken. Ons clubhuis is tot 16.00 uur geopend.

Stichting Historie Stedum,

Geef een reactie