2 juni 2023

Nieuwjaarsconcert- en visite Stedum

Op zaterdagavond 12 januari 2008 hoopt Dorpsbelangen Stedum traditiegetrouw met de Stedumers een toost te kunnen uitbrengen op het nieuwe jaar. Iedereen is vanaf 19:30 uur van harte welkom in het feestelijk versierde Trefpunt (Bedumerweg 32) waar men gastvrij wordt ontvangen met een kopje koffie en een Nieuwjaarsrolletje. Na de koffie verplaatst men zich binnendoor naar de kerk, waar het Nieuwjaarsconcert wordt gegeven. De avond wordt verzorgd in samenwerking met muziekcorps Jehova Nissi. 

Dit fanfarekorps uit Stedum en omgeving, o.l.v. de nieuwe dirigent Henk Smit, speelt een gevarieerd en luchtig programma. Titels die gespeeld worden zijn o.a. een Beatlesmedley en niet Sex, maar Sax in the city, waarin de saxofoons hun kunnen laten horen. Het (korte) programma bestaat verder uit muziekstukken rond het thema winter en een kleine vooruitblik naar de lente.

Bezoekers zullen zeker genieten van het dit concert, maar ook van de aansluitende toost met Bourgondische Kir (wat in Stedum altijd gretig aftrek vindt) en de lekkere hapjes, professioneel gemaakt door een van de orkestleden.
 
Ook aan de kinderen is gedacht, voor hen staan er sjoelbakken klaar en kindernieuwjaarssnoep. De ervaring leert dat ook de volwassenen zich graag tot een partijtje sjoelen laten verleiden. Ook mogen kinderen het oberschort aantrekken en slagroomrolletjes ronddelen. Toegang, koffie, toost en hapjes zijn gratis. Dorpsbelangen rekent gezien het aantrekkelijke programma op flinke belangstelling.

Dorpsbelangen Stedum

Geef een reactie