25 april 2024

Nieuws uit de gemeente Eemsmond

0

TIJDELIJKE VERKEERSBESLUITEN

Uithuizen


In verband met een rommelmarkt in de Brouwerijstraat op zaterdag 10 juli 2004 zijn de J.ÊCohenstraat en de Zuiderstraat van 08.00 uur tot 17.00 uur afgesloten voor alle verkeer.
In verband met onderhoudswerkzaamheden is de spoorwegovergang in de Departementsstraat van zaterdag 10 juli 2004, 23.00 uur tot zondag 11 juli 2004, 07.00 uur afgesloten voor alle verkeer. (of voor zoveel langer of korter als de werkzaamheden duren).

Verkeershinder
In verband met het aanbrengen van een nieuwe slijtlaag op het wegdek kan het verkeer op donderdag 8 juli en vrijdag 9 juli 2004 hinder ondervinden van de werkzaamheden op de volgende wegen in de gemeente Eemsmond:
Usquert: Westerhornseweg; Uithuizen: Holwindsterweg; Roodeschool: Greedeweg; Oudeschip: Oostpolder; Zevenhuizen: Zevenhuizen; Warffum: Onderdendamsterweg (nabij de camping).


Op maandag 12 juli 2004 kan het verkeer hinder ondervinden van de werkzaamheden op de volgende wegen:
Roodeschool: Tilweg; Uithuizen: Dingeweg; Warffum: Oosterstraat; Oudeschip: Dijkweg.


Door weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden eerder of later plaatsvinden.


 


INFORMATIEAVOND HUISVESTING POLITIEBURAU KERKPLEIN

De politie is van plan om het politiebureau aan het Kerkplein in Uithuizen te vervangen door een nieuw gebouw. Er is inmiddels een bouwplan bij de gemeente ingediend. Ook is een verzoek ingediend voor het starten van een planologische procedure. Voordat deze procedure in werking wordt gezet, willen burgemeester en wethouders van de gemeente Eemsmond alle omwonenden en andere belanghebbenden informeren over de plannen.
Deze informatieavond vindt plaats op maandag 12 juli 2004 om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis te Uithuizen. Tijdens deze avond worden de plannen door bureau Noordeloos gepresenteerd.

www.eemsmond.nl

Geef een reactie