28 februari 2024

Nieuws van de IJsvereniging

0

De weermannen hebben ons opnieuw een strenge winter voorspeld met veel natuurijs, maar ook dit jaar gaan we weer schaatsen op Kardinge! Dit jaar willen we 4 vrijdagavonden gaan. Zodat we na deze avonden op onze eigen ijsbaan allemaal pootje-over door de bocht gaan, de slag weer in de benen hebben en alle niet-Stedumers eruit schaatsen! De kosten voor de baan en de trainingen komen op 15 euro per persoon.

Wil je meedoen? Lever dan een briefje met daarop je naam, adres en leeftijd bij Anjo Hofman in. Molenstraat 14, het witte huis op de hoek bij de haven. Het bedrag graag de eerste avond gepast meenemen in een envelop, graag weer voorzien van naam en adres. Verzamelen op het haventerrein tegen half 8, vertrek naar Kardinge om half 8 stipt, waar we om 10 voor 8 in de hal bij elkaar komen. Wil je geen schaatsavond missen, noteer de vier vrijdagen dan nu alvast in je agenda: 25 november, 2 december, 9 december en 16 december. En laat ons weten dat je meedoet!
Binnenkort komt het bestuur ook weer langs uw deur om de contributie te innen voor het komende schaatsseizoen 2011/2012. Het bedrag is 8 euro per huishouden / adres. U helpt ons ontzettend door het bedrag gepast klaar te leggen!

www.stedum.com

Geef een reactie