25 april 2024

De VV Stedum houdt haar traditionele bloemenactie op 11 mei aanstaande. Bloemen worden bezorgt bij u thuis, u kunt ook zelf eventueel halen/uitzoeken vanaf 16 uur bij Wim van Zanten aan de Lopsterweg.

Ook houden we de Slotdag v.v. Stedum op 23 juni 2018 met 7×7, koe en barbecue.
Traditioneel sluit de v.v. Stedum het seizoen af met een gezellige en sportieve Slotdag. Dit jaar is de Slotdag op 23 juni a.s. Voor jong en oud is er weer veel te beleven op het sportpark. Voor de STEO-jeugd (maar iedereen is welkom) is er ’s ochtends (vanaf 09.45 uur)  een sportief programma met voetbal en aanverwante spelletjes. Aan het eind van de ochtend wordt per leeftijdscategorie natuurlijk weer gestreden om de penaltybokaal.
Natuurlijk is er ook weer een springkussen voor de jeugd. Deze blijven overigens de gehele dag staan, dus ook leuk voor vertier tijdens de middag.
In de middag is het 7 tegen 7 toernooi (aanvang 13.30 uur). Vanaf vandaag  kunnen teams zich inschrijven/opgeven per mail bij Boelie de Sturler: fam.sturler@home.nl.  Er dient minimaal 1 persoon per team lid zijn van de v.v. Stedum dan wel actief te zijn binnen de SJO STEO. Er wordt in meerdere poules gespeeld, zodat iedereen tegenstanders op eigen niveau treft. Opgave graag met naam van de teamaanvoerder, teamnaam en in welke categorie men speelt: recreatief of prestatie.
Dit jaar is /loopt er ook weer een koe op het veld…
Vanaf 18.15 uur wordt de dag afgesloten met een BBQ en een gezellige nazit. Ook hier geldt weer iedereen is van harte welkom om mee te doen/aanwezig te zijn. Voor deelname aan de BBQ is opgave vooraf noodzakelijk, dit kan tot zaterdag 9 juni bij Harrie Swieringa en Hergen Balkema. Opgave per mail bij: hergenbalkema@live.nl / harryswieringa@ziggo.nl
Voor meer info kijk je natuurlijk op www.vvstedum.com.

, vv stedum

Geef een reactie