Maak www.stedum.com uw startpagina  
www.stedum.com

 

Stedum feestend het nieuwe jaar in
dinsdag 3 januari 2017


Veel Stedumers wisten de weg naar Moarstee te vinden in de oudejaarsnacht. Rond 1 uur ging de deur los en werd iedereen door de aanwezige vrijwilligers van Moarstee en Dorpsbelangen gastvrij ontvangen. Rond kwart over twee werd het even heel druk, toen de altijd veel publiek trekkende vuurwerkshow bij de Weemweg afgelopen was.

DJ Jappa wist het publiek goed te vermaken, en de “proaters” konden in de barruimte goed terecht. Zo bleef het lang gezellig druk. Tegen vieren werd DJ Jappa in Flits verwacht, waar hij de eer had de slotsessie te doen. Een aantal Stedumers ging mee om tot 6 uur door te feesten. Anderen bleven gezellig in Moarstee hangen, al werd de DJ wel gemist. Toch iets om voor volgend jaar alvast over na te denken. De locatie bevalt goed, praten en dansen verdraagt elkaar goed in Moarstee.

Met dank aan alle vrijwilligers en natuurlijk aan de familie Exoo, die de schoonmaak van de vloer voor haar rekening heeft genomen. De nieuwe vaste geluidsvoorziening is prima (met dank aan stedum.com en de ijsvereniging Stedum). Het Stemer Oud en Nieuw feest is een goede traditie, en de organisatie rekent erop volgend jaar ook voor de afterparty tussen 4 en 5 goede muziek te kunnen regelen.
Bron: www.stedum.com, en organisatie / L. Oldenhof


Aangeboden door www.stedum.com

Stuur dit bericht door naar een vriend(in)
Uw naam
Uw E-mail adres
Naam vriend(in)
E-mailadres vriend(in)
 
 
 

 
Binnenkort op de agenda

Passage
maandag 28 januari 2019

Klik hier voor onze volledige kalender

Uw nieuws
Ook gratis uw nieuwsbericht of mededeling op Stedum.com? Meld het onze redactie.

Klik hier of stuur het naar redactie@stedum.com

Inloggen op uw e-mail adres.
vul uw gegevens in:

Gebruikersnaam 
Wachtwoord  
      Nog geen @stedum.com e-mailadres
Klik hier voor meer info
© www.stedum.com 2000 - 2019 |Disclaimer