Maak www.stedum.com uw startpagina  
www.stedum.com

 

Gratis kennismakingsles Popschool Stedum
maandag 16 januari 2017
 Popschool Stedum gaat weer van start! Op vrijdag 20 januari en vrijdag 27 januari zijn er twee gratis kennismakingslessen waar je vrijblijvend aan kan deelnemen. Op dit moment zijn er 2 bandjes die nog muzikanten zoeken! Het eerste bandje met leerlingen van rond de 10 jaar oud repeteert van 15.30 tot 16.45 en het tweede bandje met leerlingen van rond de 13 jaar oud repeteert van 16.45 tot 18.00.

Om mee te doen met Popschool Stedum is het niet noodzakelijk dat je al een instrument kan bespelen en je hoeft ook niets te huren of te kopen. De bandcoach van De Rijdende Popschool komt namelijk naar Stedum toe met alle spullen die nodig zijn om muziek te maken, zoals instrumenten, versterkers, microfoons en een zanginstallatie.

De Rijdende Popschool is een stichting die zich ten doel heeft gesteld zoveel mogelijk kinderen, jongeren en volwassenen kennis te laten maken met muziek en is al een aantal jaren actief in dorpen in Groningen en Drenthe. In de dorpen worden Popscholen opgericht, waarin deelnemers muziekles krijgen in een bandje. Met 5 of 6 leeftijdsgenoten studeer je met de bandcoach van De Rijdende Popschool een popliedje naar keuze in.
Bron: , Rijdende popschool


Aangeboden door www.stedum.com

Stuur dit bericht door naar een vriend(in)
Uw naam
Uw E-mail adres
Naam vriend(in)
E-mailadres vriend(in)
 
 
 

 
Binnenkort op de agenda

Passage
maandag 28 januari 2019

Klik hier voor onze volledige kalender

Uw nieuws
Ook gratis uw nieuwsbericht of mededeling op Stedum.com? Meld het onze redactie.

Klik hier of stuur het naar redactie@stedum.com

Inloggen op uw e-mail adres.
vul uw gegevens in:

Gebruikersnaam 
Wachtwoord  
      Nog geen @stedum.com e-mailadres
Klik hier voor meer info
© www.stedum.com 2000 - 2019 |Disclaimer