Maak www.stedum.com uw startpagina  
www.stedum.com

 

Veteranendag 17 juni 2017
vrijdag 9 juni 2017
Op zaterdag 17 juni organiseren de gemeenten Bedum, De Marne, Loppersum en Winsum samen weer een Veteranendag. De bijeenkomst vindt plaats in het Trefcentrum in Bedum. De inloop is vanaf 14.15 uur, het programma start programma om 14.45 uur.

De heer Joël Stoppels van Battlefield Tours geeft een lezing. Rond 17.00 uur sluiten we het programma af met een buffet. Veteranen, oorlogsslachtoffers, dienstslachtoffers, weduwen en weduwnaars van veteranen, woonachtig in de gemeenten Bedum, de Marne, Loppersum zijn deze middag van harte welkom. Militairen die uitgezonden zijn naar een missie en op dit moment nog in actieve dienst zijn (en nog niet bij het Veteraneninstituut staan ingeschreven), zijn uiteraard ook van harte welkom.

Meer informatie

Alle veteranen die bekend zijn bij het Veteraneninstituut, hebben een uitnodiging voor deze regionale Veteranendag ontvangen. Veteranen die (nog) niet bekend zijn bij het Veteraneninstituut, zijn uiteraard ook van harte welkom. U kunt zich voor 12 juni per e-mail opgeven: gemeente@bedum.nl. Heeft u nog vragen, dan kunt u bellen met Alma Kamphof, telefoonnummer (050) 301 82 14.
Bron: Gemeente Loppersum,


Aangeboden door www.stedum.com

Stuur dit bericht door naar een vriend(in)
Uw naam
Uw E-mail adres
Naam vriend(in)
E-mailadres vriend(in)
 
 
 

 
Binnenkort op de agenda

Passage
maandag 28 januari 2019

Klik hier voor onze volledige kalender

Uw nieuws
Ook gratis uw nieuwsbericht of mededeling op Stedum.com? Meld het onze redactie.

Klik hier of stuur het naar redactie@stedum.com

Inloggen op uw e-mail adres.
vul uw gegevens in:

Gebruikersnaam 
Wachtwoord  
      Nog geen @stedum.com e-mailadres
Klik hier voor meer info
© www.stedum.com 2000 - 2019 |Disclaimer