Maak www.stedum.com uw startpagina  
www.stedum.com

 

Dorpsbarbecue in Moarstee
vrijdag 9 juni 2017
Stichting Moarstee organiseert zaterdag 24 juni een Dorpsbarbecue in Moarstee. Een gezellige zomeractiviteit waar iedereen van harte welkom is. Zowel ouders als kinderen zullen zich prima vermaken. Onder het genot van een goed stuk vlees, een lekker drankje, speeltoestellen en gezelligheid, op een ongedwongen manier met dorpsgenoten de zomer beginnen. De muzikale omlijsting zal worden verzorgd door Rolex & Friends (hierbij is Stedumer Rob Douma bandlid).

Vanaf 18.00u is iedereen welkom, kosten (excl drinken) €10,00 voor volwassen en €5,00 voor kinderen tot 10 jaar; opgave en betaling vóór 15 juni bij fam. Santing, Stationsweg 34 of via 0596-551689, 06-18374973 of 06-28065259.

Goede doel

Nog een reden om vooral aan deze dorpsbarbecue deel te nemen is dat een deel van de opbrengst zal worden gedoneerd aan een goed doel. Dit goede doel is MoveS MoveS is een fondsenwervend initiatief en zet zich in voor een MS-vrije wereld. Om dit te bereiken is geld nodig om wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken naar de oorzaak en behandeling van de zenuwziekte Multiple Sclerose. Hiervoor organiseert MoveS jaarlijks meerdere evenementen zoals Klimmen tegen MS en ArenA MoveS.

Ook Stichting Moarstee wil zich voor dit initiatief inzetten en zal daarom een deel van de opbrengst doneren aan deze stichting.
Bron: Stichting Moarstee, / Santing


Aangeboden door www.stedum.com

Stuur dit bericht door naar een vriend(in)
Uw naam
Uw E-mail adres
Naam vriend(in)
E-mailadres vriend(in)
 
 
 

 
Binnenkort op de agenda

Passage
maandag 28 januari 2019

Klik hier voor onze volledige kalender

Uw nieuws
Ook gratis uw nieuwsbericht of mededeling op Stedum.com? Meld het onze redactie.

Klik hier of stuur het naar redactie@stedum.com

Inloggen op uw e-mail adres.
vul uw gegevens in:

Gebruikersnaam 
Wachtwoord  
      Nog geen @stedum.com e-mailadres
Klik hier voor meer info
© www.stedum.com 2000 - 2019 |Disclaimer